Synlighet med søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering

«Ærlighet varer alltid lengst» heter det. Dette gjelder også innenfor markedsføring og på internett. Å prøve å tilegne seg treff til hjemmesiden som ikke samsvarer med innholdet vil i de fleste tilfeller straffe seg. Uekte treff vil Google, Bing og Yahoo oppfatte som spam og dermed rangere nettstedet ditt lavere.

I dag er ærlighet den beste veien å gå, men å bruke riktige ord og fraser for akkurat din bransje er en nødvendighet. Derfor er det viktig at vi gjør oss kjent med din bransje og ditt fagfelt, for å kunne gjøre en best mulig jobb med tilpasse søkeord og innhold.

Å utforme relevant tekst som inneholder de mest brukte og mest søkte ordene i din bransje er det aller viktigste punktet. Til og med filnavnet til bildene på nettstedet ditt betyr noe.

Kort forklart hjelper det ikke å bruke ord som eksempelvis hårdesign, om du ønsker treff på søk etter frisør. Hvordan ordene blir brukt på nettsiden avgjør hvordan og hvor høyt de blir rangert.

Vi har verktøy for å finne de mest søkte frasene. Det er viktig å fremheve ditt område om det er en lokal bedrift. Det finnes også flere eksterne tjenester som eksempelvis karttjenester som ofte bør ryddes opp i. Dette hjelper vi til med.